Halloween!

Först vill jag önska alla en trevlig halloweenkväll:)

Idag har jag bara varit hemma och varit bakis haha. nej men jag var ut för att handla i alla fall;)
När jag och min syster skulle gå in i hissen kom det en granne ut och hon sa:
- Vad ska ni göra ikväll då?
- bara ta det lugnt tänkte vi.
- va!! på halloween? då kan man ju inte vara hemma.


Haha ja det har hon kanske rätt i men jag orkar inte göra någonting idag, jag och Sandra har hyrt 2 filmer och handlat chips och dipp som vi ska smaska på;) ha en fortsatt bra kväll alla:)

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från gårdagen:)



♥♥

http://www.youtube.com/watch?v=7qjEpxIdJCQ


♥godkväll

Idag klev jag upp vid halv 11, kolla lite på tv, satt vid datorn, gjorde frukost, Elin kom hit, vi spela lite kort med lillsyrran och sen vid halv 4 åkte vi iväg till badhuset för en simtur. Vi simmade ungefär 40 längder vilket är ganska lagom. Efter badet vid 7 hämtade upp Andreas (Elins Kille) och åkte vidare till Donken där vi åt ”lite”! hehe

Nu sitter jag bara hemma och gör ingenting men jag kan ladda upp lite bilder som inte har kommit upp än:)



Oooo...

Kolla vilka Annorlunda och heta skor de har på Tanjaslondon inte för att jag är så mycket för kilklackar men dem här skulle jag gärna använda;)visst är dem snygga? ;)


källa: www.Tanjaslondon.com


♥Food!


Nu har jag, mamma och lillasyster ätit tacos! det var riktigt gott. Nu ska jag bara diska som är så himla roligt..
Ikväll ska jag till Örsundsbro och spela lite innebandy som ska bli skönt, men jag hör nog av mig innan;) ha det bra sålänge!



Shopping


Igår när jag och Jasmine var på stan shoppade jag:

En väska på GT 149;-


Over knee strumpor på GT 59:-


Lackläggings på Gt 149:-


Blus på GT 149:-

Jag inhandlade även lite saker till min maskeradutstyrsel men det får ni inte se;)


♥281009

Jag var lite dålig på att blogga igår men jag hade ingen tid, lust eller ork. Igår var jag på stan i Västerås med Jasmine och handla present till Judith som fyllde 18år:) Jag handlade även lite saker till mig själv såklart;) vid klockan 9 sågs vi hemma hos Malin för lite firande.

Lite tips om vad man kan köpa:


♥ Wishlist

 



hittade dem här Underbara skorna på www.bakersshoes.com. Det skulle väl inte vara fel att ha dom i garderoben;)?



<3


Ingen ork...

Just nu har jag ingen ork till någonting, tur att det är lov iaf! ska ju egentligen vara markör för räddningstjänsten idag men det har jag heller ingen lust med. Elin kommer nog till mig idag och innan det tänkte vi gå och sola, simma och basta. det kommer att bli riktigt skönt. Tur att jag har Elin hon får mig att må så himla mycket bättre.

Fattar inte att allt ska vara så himla svårt här i livet. Om man tror att något är äkta men sen visar det sig att det är fake och då blir man inte så himla glad precis. Jag hatar att folk inte tänker sig för och bara sårar. vart är vi påväg?...



Jag och min kära vän Jasmine<3


God morgon

Igår var jag dålig på att blogga jag vet. Men jag hade ingen ork eller tid, det blev heller ingen skola för mig igår. Jag mådde inte så bra när jag vaknade men efter att ha sovit ett tag till kände jag mig mycket bättre och då blev det gymmet och jag körde riktigt hårt;) hehe. Sen ”övningskörde” jag  och halv 7 blev det på innebandyträning.   Vad duktig jag har varit! ;)

Det
är inte så bra just nu på innebandyn, vi är ont om folk, vår tränare har slutat och det är många skadade. Så på matchen i helgen som spelas i Östhammar är vi bara 9 utespelare och vi ska egentligen vara 15 stycken ;0 men vi får se hur det går...

Nu
måste jag fixa mig lite innan skolan. Men vad jag kom på nu är att vi har dans hela dagen idag och den börjar klockan nio så jag kan bara ta det lugnt;) och Sillo är i USA och jag är inte alls avundsjuk! hejdå






<3


201009

Hej alla glada!
Jag kom precis hem från skolan och måste äta en snabb lunch för att jag ska vara på körskolan klockan 5. Lite jobbigt faktiskt. Efter det så ska jag Dra vidare till Örsundsbro . hejsvejs.






Såhär vig skulle jag också vilja vara ;O haha


191009

Jag kom precis hem från återträffen med gamla 9orna och det var lite färre än förväntat, men alla hade visst inte fått information om att det skulle vara återträff, men det var i alla fall trevligt att träffa vissa igen=)

Sen fick jag träffa Amanda som jag inte har träffat på ett bra tag och jag blev även bjuden på halloween party som jag blev super glad över och det var riktigt länge sen jag klädde ut mig. Jag undrar vad jag ska klä ut mig till? Några förslag?;) Det är ju ändå ganska snart så jag får tänka ganska snabbt så jag hinner fixa grejer ;D

Eftersom att det är den 19 idag så är det mindre än en månad kvar tills jag fyller 18! Då blir det kalas och grejer;)  fast jag fyller ju på en måndag så jag får vänta med att gå ut tills helgen efter. Det blir nog att vi går ut i Uppsala för Jasmine fyller ju på söndagen efter mig och hon vill gå ut i Enköping på lördagen, så det blir två utgångar den helgen! Ska bli riktigt skojigt!


Något av det här kanske? haha;)


Svenska Hollywoodfruar i Sverige - Del 1


haha


Härliga väskor!



Kollar in www.ginatricot.com och dom har jätte fina väskor, tänker nog köpa en men vilken vet jag inte;) Jag ska väl till Uppsalacity någon dag med Judith så får vi se vilken det blir. hejsvejs:D


Godmorgon

Idag vaknade jag och var hur trött som helst!! även fast jag fick vila ut mig i helgen;o jag orkade iaf inte gå till skolan nu på förmiddagen. Min första lektion skulle jag jobba med eget, efter det så har vi tid att jobba med grupparbetet men vi kan inte starta med den än, så det gjorde inte så mkt:)
Kryssningsgruppen har möte kvart i 12 idag för det är nämligen så att vi har fått in 100 biljetter till :D så nu kanske allt löser sig iaf!
Efter skolan ska jag upp till kunskapsskolan på återträff med 9orna:P får se hur det går, efter det är det bara att skynda sig till min innebandyträning.

Nej nu nåste jag fixa mig lite. hade :)



Foto: Jenny;)


Am i happy?


Take care of your theeth



HAHA
Det skulle vara spännande att bleka tänderna;D ( nejdå haha visste inte vad jag skulle skriva till bilderna;) ) haha


Goddag :D



Den här dagen är väldigt lugn den med, hela helgen har varit lugn! man behöver ju vila upp sig ibland;)
 Idag ska jag nog bara vara hemma och laga till en god mat till mamma och lilla syster när dom kommer hem.  Jag funderar på att sy lite snart! vilket jag tycker är väldigt kul:)
Och snart är det höstlov!!:D wiiee.


Enköping - Örsundsbro 3-0

Tyvär så förlorade vi idag med 3-0 :( men jag är ganska nöjd med min insats i alla fall.
Ikväll är jag bara hemma och tar det lugnt, blev riktigt trött efter matchen och skönt är det också!
Ska ringa ett samtal snart och sen krypa ner i sängen. nattinatti:)

Kollain hemsidan;) : www.dam.lamadjuret.com


Tjejkväll





Här är "lite" bilder från tjejkvällen som var hemma hos Sarah .
 Jag hade på mig mina heta strumpbyxor som jag gillar!
Det var jätte trevligt och det blev en del "härliga" bilder med;) haha
Hade:)


halloo

Idag har det vart en lugn dag i skolan. först hade vi hälsa, sen blev det 2 timmars lunch och sedan skulle vi klättra;) riktigt kul vare! Linda knäppte lite kort så lägger väl upp det här sen när jag får dom av henne.
ikväll ska jag bara hyra film, äta gott och kolla på idol;)
Imorgon blir det match i örsa och vi ska möta Enköping dåra. får se hur det går;) hade


Studentkryssning

Nu är det bokat och klart;) 6-7 mars :o jag vet att det är väldigt lång tid dit men ska bli riktigt kul i alla fall;D !
Det är iaf ganska hårt att vara med i kryssingskommitten. Vi fick bara 300 biljetter och vi är ca 420 studenter i skolan.biljetterna såldes slut på 2 timmar typ! Tråkigt nog är det så att dom som fyller år innan mars(92:or), dom som gått om och dom som inte går i skolan har fixat så att dem har fått andra studenters platser. Visst jag förstår att de vill åka med, men kul att vissa får åka 2 gånger och andra ingen. Jaja vi får se hur det blir. jag orkar inte bry mig om just det iaf, det får bli som det blir! ciao;)


...........................................................

Man blir älskad, man älskar, man blir lurad, man lurar, man blir sårad och man sårar.
Men värst är när man inte vet hur det borde va, hur man ska göra, hur det blir eller hur det är.

varför är alla killar lika? varför tänker dom sig inte för när de gör något? dom är dumma, men ändå helt underbara! 


5 Oktober


Hejsan. Jag har inte orkat blogga något i helgen eller jag har typ inte vart hemma;) men nu ska jag försöka att komma igång igen!  just nu sitter jag i skolan och är jätte trött! fattar inte hur jag kan vara det. Jag sov ändå 8 timmar inatt. aja:( 
Idag ska jag byta rum med min syster. jag har nämligen köpt en 180 säng! ska bli jätte skönt;)



Tordags: Var jag i uppsala och gick på bio, jag såg "inglourious basterds" väldigt skum film faktiskt, inte väldens bästa film. Den var seg och det hände inte så mkt. men det var trevligt:)
Fredags: först uppsala på stan och handla lite sen åkte jag och Linda till enköping och kolla på idol med Julia, Stina, fia och harald. :)
Lördags: Spelade jag match i örsundsbro. Vi förlorade med 9-4:( men det var inte vi som var dåliga, det var dom som va bra! ;) dom bästa vi mött faktiskt. plus att sandra gör sin första match i mål och hon var jätte duktig:)
Söndags: Var det mickelsmäss, fick ju stå och sälja bärstaklämma! jätte kul! ;) sen blev det bada bubbelbad och mys!


RSS 2.0