God natt

Nu har jag vart på träningen som gick ganska bra. men nu är jag jätte trött och tänkte sova;) kul att vi har klassfotto i morgon! blir väl lika ful som vanligt:P haha

Men jag avslutar dagen med några gamla goda bilder. nattinatti


konstigt nog gick det inte att ladda upp alla bilder:( men men. här är några söta bilder iaf;)

Onsdag

Hejsan svejsan. Idag har jag vart i skolan, jobbade lite över så jag kom hem nu (17.00) så jag ska bara byta om och åka till örsa för att lira lite innebandy;) jobbigt bara att jag måste gå till bussen och skolan nu för min cykel har blivit stulen:( även fast den var låst och det. suck. aja måste kila. jag hör av mig när jag kommer hem. tänkte ladda upp lite gamla bilder då;) hade bra


Livet är hårt!





helloo. Nu sitter jag fortfarande bara hemma. Börjar bli ganska långtråkigt. Sen känns den här tiden som en jobbig period. Ingenting går som jag vill, blir som jag vill eller är som jag vill. men det är bara att tänka framåt-->
allt blir nog bra tillslut! hejsvejs


Vad är kärlek?

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.


Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.

Kärlek eller förälskelse?

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

Första kärleken

Första kärleken kommer när som helst i livet. En del blir kära på dagis och en del först i vuxen ålder, men tonårstiden är ofta en tid då kärleken blomstrar ordentligt. Man får en chans att testa sina känslor på en eller flera personer. Ibland nöjer man sig med att bara titta och drömma och man kan leva en hel vecka på att "han såg på mig". Ibland får man chans att bli tillsammans med den man är kär i. Det kan vara en fantastisk upplevelse. När man blir ihop med sin prins eller prinsessa övergår sagan till verklighet och en helt ny tid i livet börjar.

När man inte blir kär

En del prioriterar bort kärleken, kanske av rädsla eller religiösa skäl. Kanske har man blivit kär i fel personer tidigare och har dåliga erfarenheter från det. En del personer klarar av att leva utan kärlek men för många kan det leda till nedstämdhet eller depression. Att våga bejaka sina känslor och göra någonting åt dem kan vara svårt. Om du känner att du mår dåligt på grund av detta kan beteendeterapi hjälpa. I terapin lär du dig att se ditt beteendemönster och kanske förändra delar av det.

                                                                                                                                     


God morgon.

Hejsan.. Jag försov mig idag och vi slutar innan lunch, så det känns inte så värt att gå till skolan direkt. Men jag ska nog ev. åka till uppsala idag och träffa Frida så vi får byta våra efterlängtade grejer;) kanske kollla lite på stan med:)

Flickan som lekte med elden.
Filmen igår var jätte bra! det var bara det att den var 2 timmar lång och det känndes som att de skulle kunna göra den till en och en halv. Ni förstår;) Sen är det bara att vänta på nästa film, för det märktes att det inte var den sista;) lite hemsk var den också.. hehe men annars var den jätte bra;D puss





                                                                                                                                      


BioKväll

Ikväll ska jag gå på bio med Judith och Ida =) vi ska se " Flickan som lekte med elden" typ första gången jag ska gå på bio i Enköping. ;) säger sen hur bra den va! hade:)


picture


Bild uppdatering,
en bild från typ ett års sen;)


Nytt


Har handlat detta snygga armband! me love;)

Handla även de här leggingsen, det är mönster på dom men de syns inte så mkt;)


Att byta dåliga vanor av ord

Jag tänker ofta dåliga tankar om mig själv. Det är väldigt ofta som jag ger min spegelbild en käftsmäll. För att undvika ett total breakdown utav ångest och hat, fokuserar jag på hur jag vill tänka om mig själv. Vad vill jag kunna säga till mig själv? Vad vill jag höra mig själv säga? De orden som kommer till mig då, är de jag säger. Jag byter således ut de negativa mot de positiva. Jag byter tårar mot leende och gör mig själv vackrare med hjälp utav ord. Det är så enkelt egentligen. En vardags-syssla som bör prioriteras och understrykas. Schemaläggas. 5 minuter varje dag framför spegeln med de ord vi vill höra. Om och om.


 Jag är fantastisk. Jag är ödmjuk. Jag är bra. Jag är unik. Jag är accepterad. Jag är människa. Jag är värd. Jag har alla möjligheter i världen att göra det jag vill göra i mitt liv. Jag är stark. Jag är grym!


 Men då tårarna redan hunnit sippra ut, och ångesten byggs upp, är bästa sättet att snabbt klä ner sig, sätta på en sinnessjukt bra låt att dansa till och bara vara i nuet. Att vara i nuet, bara här och nu, är den allra bästa medicinen för självkänsleångest. Släpp allt, fokusera på din kropp och hur den rör sig, eller hur du andas.


26 september

Hejsan. Dagen igår blev inte riktigt som tänkt. men först spelade jag match i heby klockan 7 men vi förlorade med 9-6. mindre kul. men sen var det bara att åka hem till enköping för att duscha och fixa sig. hade tänkt åka till john som fyllde 20 igår, men dom skulle åka in till uppsala så det blev att jag åkte dit med. Det blev ganska sent men jag orkade inte bara sitta hemma:P bra att john glömmer sitt legg! haha så det var ju bara att vända hem. men men, buss tycker ju jag om att åka;)

Nu har jag och Elin precis kommit hem från hennes dansträning, man blev riktigt sugen att dansa med när man satt och titta;) nu ska vi "laga" mat.. sen blir det nog myskväll hemma hos Stina och Julia:) hade


Rummet!

Drömrummet? ja kanske..

Hehe tänkt om man hade ett rum som detta?;) nej men snart ska jag fixa mitt rum. ska bli riktigt skönt! vet precis hur jag vill ha det!


That´s life

Namn - Jenny Jansson
Födelsedag - 16e November 1991
Hemstad - Enköping
Ögonfärg - Ett Grönt och ett brunt.
Hårfärg - Blond
Längd - typ 171
Högerhänt/vänsterhänt - Right
Värsta ovanor - hmm.. Att inte hålla ordning på mitt rum
Stjärntecken - Skorpinjon
Skostorlek - 39-40 :(
Är dina föräldrar skilda - Ja
Skor idag - Gråa Ballerina
Svagheter - handla saker när man inte ska !
Rädslor - vet faktiskt inte.
Mål för året - få en bra vikt, klara skolan, pearca naveln;)
Mest använda fras på msn - Vad gör du?
Det första du tänker på när du vaknar - oftast; jag orkar inte, annars härligt;)
Kännetecken - jadu..
Mest saknade minnet - vet inte.

Favorit;
Färg - svart
Mat - Äter det mesta, svårt att säga.. men spagetthi met köttfärssås;)
Sport - innebandy:D
Djur - något jag tycker är mysigt är hästar, men det djur jag kan tänka mig är katt och sen hund;)
Glass - sandwich?
Affär - H&M, Gina, New yorker
Sallad - kyckling
Skådespelare - vet inte
Låt - ingen aning
Nummer - 4, 7
Årstid - Sommaren lätt!
Kroppsdel på motsatta könet - Jag tycker helheten, men längden är viktig( ingen kroppsdel jag vet;) ) men händer, ögon, rumpa.

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - Rik, bäst, snygg. Nerråå. Krögare skulle vara tufft
Hur vill du dö - somna in i min säng
Vem av dina vänner är mest lik dig - jadul.. Frida tror jag:P
Vem är mest högljudd - Ida Ikrelius;)
Vem får dig mest att skratta - Elin Åkerman :)
Vem har du känt längst - Liisa,
Vem är blygast - ingen aning!
När grät du mest - när det var slut..
Bästa känslan - när jag var nykär.
Värsta känslan - lämnad
Vart vill du bo i framtiden - Det vet jag faktiskt inte.
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - vet inte.. flera saker vill man ändra på;P men håret. om jag fick välja fler så skulle det vara, större ögon och läppar, mindre fötter haha, kortare, smalare:P
Hur länge tror du att du kommer leva - 85. haha

Har du någonsin;
Varit kär - Ja!
Moonat nån - haha
Blivit dissad - klart;)
Rymt hemifrån - ja när jag var liten rymde jag till flygfältet som låg precis brevid där vi bodde och ville åka med haha
Föreställt dig ditt ragg naken - haha njaa..
Skolkat - joo tyvär
Tänkt på självmord - vem har inte tänkt på det?
Sovit utomhus - ja:)
Gråtit i skolan - ja.
Velat bli modell - hehe klart ;)
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - haha OM jag har!
Sett en död människa - ja
Druckit alkohol - hah, aldrig.
Använt droger - NEJ
Ätit sushi - Nej men skulle vilja prova.
Varit på scen - klart
Retats - Alltid!
Blivit nerslagen - nee

Hundvakt ;)

Här är några bilder från förra veckan när jag och Frida var hundvakt till Sarahs Vovve Keno:)
riktigt söt hund:)


Me and Keno

Keno

Frida and Keno


Natti Natti

Hejsan. idag har jag bara vart i skolan och hemma riktigt skönt! vi är lediga tordag och fredag som gör att denna vecka känns mer värd. Nu ska jag gå och lägga mig, skriver nog i morgon med. hade bra:) puss





............



Kärlek är att vara någon nära,
man måste ständigt lära
hur man om varandra bäst tar hand
så att man ej hamnar uti grälsjukans land.


Fredag

Här är bilder från skolan igår;) gick och la mig ganska tidigt igår faktiskt riktigt skönt! fast jagär ändå trött idag:(  aja ikvällska jag ju itne till uppsala igen på fest hos Mathias hörs i morgon:)



Jasmine

.     

Nya glasögon! haha





Kulturnatten

här är bilder från i lördags. är lite seg på att ladda upp bilder;) men här kommer dom iaf:)




Här är jag innn vi gick ut;)



Jag ock Frida:)



Linda on the buss!



Finns Det någon snyggare än Linda!? haha



Bästa bilden;)



Linda och pose Jocke!



Me..



Syrran och jag:)



visst



Mina och Fridas Skor:) fina va?;) Älskar dom!



Jag och syrran igen:)


Innebandy

Idag har jag bara vart i skolan, haft idrott och gjort prov. och nu ska jag åka till örsa igen för att spela innebandy:) tycker det är så himla roligt att spela! jag kommer nog aldrig att ledsna ;D hade!

I morgon tänkte jag lägga upp lite mer bilder från helgen:) hinner inte nu. hörs;D


16 September

Hejsan! nu tycker jag att tiden går riktigt fort. det är liksom redan september! det börjar bli kallt och jävligt:( aja. bara att stå ut alla månader tills det blir varmt igen!


14september

Hejsan! nu var det ju ett tag sen jag la in ett inlägg. Men jag har ändå inte gjort något speciellt förra veckan förutom att jag gick på stan i uppsala varje dag för att hitta något som jag skulle ha på mig i helgen. Jag tänkte  att det ska inte vara svart! men vad blev det ändå? jo svart;P hehe men jag handla en del andra grejjer.bla. en egen kamera:) Men nu ska jag lägga upp lite bilder från min och fridas fest tänkte jag:)


Lördag 5 september

Nu ska jag Åka och spela innebandy match i Heby. ska bli riktigt kul faktiskt och så får jag spela med min nya klubba och med mina nya skor:) Ikväll ska jag ju till Jasmine och äta tacos. får se om jag hinner höra av mig när jag kommer hem från matchen annars i morgon;) ha det bra :)


efterlängtat ;)


Här kommer några bilder från fest i sommras:) typiskt att det är bara jag och Frida på korten typ;D haha



 

nej nu ska jag sova! nattinatti!:)


RSS 2.0