god morgon.

Idag sen min dag ut såhär: Först skola, projektarbete, övningsköra, innebandy, träffa...... och sen sova. Alltså inge märkvärdigt… :( Gud jag är så himla less på skolan nu. Måste börja jobba också. Blää

Idag kommer bli en jobbig dag känner jag redan nu, är så himla trött. Aja ha en bra dag så hörs vi nog sen. pusspuss

Här är våran och mormors katt när dom var små. Så HIMLA SÖTA dom var! vill dit igen:)♥


Bilduppdatering

Nu ska jag hoppa ner i sängen, skola imorgon:(


Men här är iaf några få bilder från när Jasmine Fyllde år:)


Egobild såklart;)

Jasmine och Liza


Jasmine, efterrättern och Björns lugg.


Misslyckat Fotto av Björne.

Casandra, Liza, Jag, Jasmine och sillo:)


Nattinatti♥

Min fördelsedag

På min födelsedag låg jag ju med 40 graders feber men som tur va var det på en måndag och att alla firade mig på lördagen;) och jag glömde säga att jag fick en mobil, pengar, presentkort och bl.a. ett par underbart sköna ”tofflor” som jag fick av T, använder dom varje dag♥






samma kväll gick jag och Frida över till Carro som fyllde 17år. Här är några posebilder;)





Haha visst är det riktigt snygga bilder;)


1a Advent♥

Idag är det första advent, första ljuset är tänt och nu är det bara 4 veckor kvar till Julafton. Men ingen snö har kommit än.. aja =) ha en fortsatt bra dag♥


 

 


Söndag

Roligt att min syster svimmade på matchen igår, shiit det var så himla läskigt när hon bara låg där och inte rörde på sig och att man inte fick någon kontakt. Jag skulle egentligen hem till Pernilla i laget och bada jacuzzi och grejer men istället blev det att åka med ambulansen till sjukhuset, nu är läget stabilt iaf. Som tur är!



Bilder jag tog på henne när hon låg och sov för några dagar sen, sen vaknade hon av blixten;) <3


Lördag

Kvällen igår började bra men slutade.... aa .

Jag hade iaf på mig mina nya älsklingar!=D



Nu ska jag åka till Örsundsbro och kolla på innebandy, ska även spela själv klockan sex. ha de bra så länge:)


Fredaag

Hej, idag blev jag hemma från skolan pga att jag är så himla trött efter att jag varit sjuk=( Drömmer en massa skumma trömmar också.. Mmen jag tänkte iaf fördriva tiden med att åka till Uppsala och kolla efter ett par skor som jag kan ha på mig ikväll när jaga ska till Joar;) ska nog sola med om jag hinner;)

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna, hör kanske av mig när jag kommer hem. puss&puss




Jag är absolut inte nöjd med mitt klassfotto iaf:( aja


Äntligen!

Hejsan, äntligen gör jag ett inlägg;) Det började med att jag var sjuk på min födelsedag, låg hemma med 40 grader s feber och vad hemma en hel vecka från skolan. Men till helgen kände jag mig en aning bättre men inte helt, jag skulle ju ha firande hemma med några av dom närmaste så det var bara att försöka piggna till. Det blev en väldigt stressig dag men det slutade väldigt lyckat i alla fall på Kalas i Uppsala.

Lördagen blev det firande för Jasmine i Västerås på Konrad och det var lika kul den kvällen medJ

Jag har gjort en del under tiden jag inte har bloggat men orkar inte skriva om allt;) har även en massa bilder att ladda upp men jag orkar inte det ikväll. Ska försöka skärpa mig med bloggandet nu;)  Nattinatti.


God kväll

Nu har jag varit dålig på att blogga igen men igår var jag på praktik först sen var jag och simma 60 längder. Efter det åkte jag hem och kände mig jätte dålig, kände redan när jag hade simmat en sträcka att hela kroppen gjorde ont och jag kände även på morgonen igår samma sak. Klarade inte av att gå upp ur sängen imorse:( Så det blev ingen praktik för min del. Jag hoppas att jag mår bättre i morgon för just nu känner jag mig helt slut! Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på någon film, hör av mig i morgon. puss


Söndag

Matchen igår gick inte så speciellt bra.. Vi förlorade ganska stort men dom var ju riktigt bra! Aja bara att ta nya tag till nästa match!

Efter matchen blev det en tröst pizza med Maria och Sandra,  vi åkte sedan hem och kolla på två filmer. hejsvejs


En kall höstdag!

god morgon skulle jag vilja säga, det var inte så länge sen jag klev upp ur sängen precis. Idag ska jag åka till örsa, först för att träffa Tilde:) sen spela match. ni får hålla tummarna att det går bra för mig;) jag hör av mig eftermatchen och berättar hur det gick;)





Skulle kolla efter en bild på mig och Tilde och då hittade jag dom här heta bilderna! GRRR..
mohaha.

Rabih Jaber Fick lämna idol!!

Tycker det är helt fel att Rabih fick åka, tycker att han har så himla skön röst! IDOL ÄR NU ÖVER!!
You Are Not Alone låten skunger han så jävla bra, kan bara inte sluta lyssna!


Erik var också grym! men det finns inget klipp än på hans uppträdande. kommer senare:)

Nu har Jasmine, Judith och sillo gått hem för dom skulle upp ganska tidigt imorgon. Så nu är jag själv hemma med min lilla misse Sasha. holahola


Skönhet och inspiration!



Snyggast på European Music Awards var utan tvekan Beyonce!

I blodröda läppar, sotade ögon och stort lockigt hår tog Beyonce emot tre priser på European Music Awards i Berlin igår, Looken känns både trendig och sofistikerad, sno den rakt av och du kommer garanterat bli hetast på helgens fester!


Snyggt!♥

Hur snygga är inte dom här?! dom första ska jag lätt ha! ;) dom finns på Lindex för dom som vill veta. Jag tycker att Lindex har börjat få in en massa fina saker. me like! mohaha.
Lindex Shop Online - 20 DEN, Strumpbyxa
Lindex Shop Online - StrumpbyxaLindex Shop Online - 20 DEN, strumpbyxaLindex Shop Online - Strumpbyxa
Jag har precis kommit hem från att simmat 60 längder på badhuset vilket var riktigt skönt! jag ville nästan inte sluta simma men mamma skulle hämta mig så det var bara till att kliva upp ur basängen, satt i bastun med hårinpackning ett tag med och det gör ju håret så mjukt och härligt=)
Just nu väntar jag på att mina sötnosar ska komma till mig och vi ska kolla på idol. (till en början iaf) ha en bra fredakväll alla! :)♥

061109

Nu sitter jag i skolan och har slutat. Jag ska gå till badhuset och simma lite nu tänkte jag. ikväll ska jag nog vara med mina sötnosar, ev kolla idol  eller hitta på något annat skojjigt;)

Nästa vecka ska jag ha praktik på munksundsskolan som idrottslärare. weeii jätte kul!! sen är det inte långt kvart tills att jag fyller år:) ha det så bra sålänge!
 


Dröm sött♥

Nu tänkte jag ta att krypa ner i min stora 180 säng! hoppas att jag kan sova bättre inatt och inte drömma en massa dumma drömmar. sov så gott så hörs vi i morgon ♥

Saknar♥..

hahaha

vilken gillar ni mest av dom här roliga klippen;)? min är iaf bäbisen!


Så jäkla bra! Min vän Frida visade mig dom här;) man fick sig ett gott skratt iaf! mohaha

Happy And Unhappy

Hej. Hur mår ni? jag mår sådär.. Jag känner mig allmänt irriterad, jag drömmer mardrömmar, hatar skolan, min lärare, vädret och jag saknar även vissa jag inte träffat på ett tag. Frida, Stina, Julia, Pernilla, Linda och Liisa, känn er träffade! =(

Nu vill jag bara att min födelsedagsvecka ska komma! Jag fyller ju som sagt 18 år måndagen den 16e november men släkten från mammas sida kommer lördagen den 14e så det blir lite firande då. På måndagen firar väl min familj mig bara och på fredagen den 20e tänkte jag att mina kära vänner ska komma till mig för lite firande och förfest;) Efter det får vi som är 18år åka till Uppsala på krogen;) hihi

Dagen efter blir det till att fira Jasmine som fyller 18år och efter det blir det Joar. Mohaha och då är det Bara Sillo kvar till att fylla år;)

Ikväll ska jag bara vara hemma och jag hoppas på att min telefon kommer ringa snart. Ha det bra alla sötnosar. hihi♥



<3


Avslappning

Avslappning hjälper oss att lära känna vår kropp, att leva i nuet och inte hela tiden planera för framtiden. När vi slappnar av släpper av tankar och känslor som inte skulle visa sig annars. Vi finner nya sidor hos oss själva och stärker vår självkänsla. Många människor närmar sig eller har kommit till en gräns då stressen tagit över väldigt mycket och som riskerar sin ohälsa. Ett jätte bra sätt att minska stress är att regelbundet träna avslappning. Efter en tids övning kan man märka att Tröttheten minskar, man sover bättre, Får energi, orkar mer, ökad självinsikt, oron minskar och ökad koncentrationsförmåga mm.

Avslappning gäller både kropp och själ. En avslappnad kropp är alltid en avslappnad själ och tvärt om. Det går inte att vara avslappnad i kroppen och samtidigt stressad i tankarna.


031109

Idag har jag varit på Joar hela dagen. vi har jobbar om "vad som är bra med Enköping, dåligt" osv. efter det fick vi se en föreställning som var jätte bra:D handlade om huliganer typ;) 
och nu har jag varit och handla med mamma och min lillasyster; gud vad småsystrar kan vara jobbiga ibland!! och ska snart vidare till körskolan för ännu en en teorikurs. Hejsvejs


Palietter



Jag tycker iallafall att det är läckert med paljetter. Själv har jag ett par paljettleggings. mohaha..


RSS 2.0