♥måndag

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, men jag har inte orkat sutit vid datorn, det var ju några dagar sen senast. Julafton var bra iaf, jag fick Bl.a. Pengar, smink, presentkort och ett ljudsystem av T vilket jag verkligen behövde.

Idag ska jag till Uppsala med Linda sjöström. Sen får vi se vad vi hittar på:) så nu måste jag skynda mig lite. Vi kanske hörs senare;)

Jag har egentligen jätte många bilder att lägga upp men jag har inte orkat, måste tag tag i det här snart;) Ha en fortsatt bra dag:)


Tisdag♥

Jag hade superkul i lördags! Tack alla som gjorde min kväll:) bilder kommer upp lite senare;)

Gårdagen är inte så speciellt intressant… Förutom att min stora syster som bor i Kumla var ute på en promenad med en kompis och upptäckte rök och fick sedan se en brand på nedre våningen och som även spridits sig till lägenheten ovanför. Men i den lägenheten var det en man som blev innebränd..
Kul att bara stå där och inte kunna göra någonting.. hemskt:(



Här är en bild emma och Linda knäppte:(

Idag har jag bara varit i skolan, kört på körskolan och vart hemma och tatt det lugnt.

Imorgon blir det dans i skolan och sedan blir det Uppsala för att träffa Frida Och ev. Linda:)





En bild Som är knäppt för ett par helger sedan♥

 

 


Studentfest!:D

Hello, jag har inte så mkt tid alls att skriva men jag lägger upp ett snabbt inlägg.

Igår åkte jag till Linda för att mysa framför tv:n med en massa godis och grejer;) ( jag fick vänta 40 minuter på bussen!!)  senare gick jag hem till T och mös.. vaknade imorse och det var bara att åka ner till laik och spela lite innebandy. Kom typ precis hem nu och måste skynda mig en del! Jag ska vara hemma hos Sofie typ vid klockan 6! :o. Idag är det nämligen studentfest och jag ska vara utklädd till cowboy girl;) ha en trevlig kväll:)  Det ska i alla fall jag ha! :D


God natt♥

Idag har jag vart i skolan men slutade innan lunch och då gick jag hem för att plugga. När jag kom hem satte jag mig i fåtöljen och började läsa men kunde jag typ inte hålla mina ögon öppna! jag la ifrån mig boken och luta mig bakåt, somnade till och sen drömde jag att jag skulle rädda en boll så jag slänger ut armen och hoppar till. HAHA jag tittar omkring och kollar om det var någon som såg mig och det var det inte! :P  jag går  in på mitt rum och slänger mig i sängen och somnar....

2,5 timmar senare:
Vaknar jag av att telefon ringer och då är det från körskolan: "har du glömt att du ska köra idag". neeej!! tänker jag. men då säger hon "vill du att han ska komma upp och hämtar dig”? så han kom och hämta mig, vi körde en sväng sen hoppa jag av hemma igen.
Ja så kan det gå när man är trött!;) Haha

Nattinatti




♥♥ Flum video;D

haha ja och Frida på min födelsedag, lika flummiga som vanligt! HAHA





Vinter

Hello alla vinterglada människor. Nu har snön kommit väldigt lagom till Julafton som är redan nästa vecka :D. Även jullovet är snart här:) ska bli hur skönt som helst;)

Idag ska jag övningsköra på körskolan. (första gången jag kommer köra i snö!!) haha, Klockan 20.00 ska jag spela innebandymatch mot militären på s1:) sen ska jag även få finbesök! ;) ha det!


Snön ligger tung på taken
och jag fryser om baken
trots att jag inte är naken
men för att komma till saken...
Snön ligger tjock under mina vinterdäck
och trots att jag inte är näck
fryser jag om min häck.



Haha


Söndag

God kväll.  Kvällen igår var väldigt kul faktiskt. Men matchen var kanske mindre rolig;) hehe. Efter matchen åkte jag hem för att fixa mig sen var det hem till Marina där några från laget satt och drack och snacka skit;) vid 8 gick vi till hallen, åt, drack lite till och dansa;) jag hade faktiskt kul Jag fick i alla fall sova med dig<3

Idag blev jag upphämtad av mormor och vi åkte till Biskopskulla för att kolla på min mamma och lilla syster som gick lucia Här är ett klipp jag filmade. Mamma sjöng och Sandra var lucia.




In Love♥

Just nu sitter jag och kollar på generation fett på 3an, skönhetstävling för feta. Man kanske ska delta? haha. Nej men jag tycker det är ganska kul att titta på faktiskt;)

Idag har jag varit i skolan, övningskört på körskolan, kört med mamma, städat lite och nu sitter jag här.

Skönt det ska bli att bara vara hemma imorgon för en gångs skull, min sötnos Frida kommer till mig med=) .. men på lördag ska jag ju spela match och gå på lamafestenJ!

Ha en fortsatt bra kväll♥



En till bild från Sandras projekt:)


God Morgon.

Just nu sitter jag i skolan och jobbar med 2a världskriget, Inte alls kul. aja.. Idag ska jag till körskolan och köra lite sen vet jag inte :)

Det här är inte bara dagens låt utan veckan, eller kanske månadens låt;) den är så jäkla bra!! kanske det blir eran nya älsklingslåt nu också;)




Ha en fortsatt bra dag:)

Natti.♥

Träningen gick jätte bra och efter matchen kollade vi på C-laget som mötte A-laget. I Claget spelade då två personer vid namn Jesper Berggren och Mika Kohonen, för er som inte vet vilka det är så är det världens bästa innebandyspelare:) hihi det var kul:)


Ikväll får man ju lägga sig i sängen själv. vilket jag tycker mindre om! aja jag överlever;)
Vet inte vad denna bild ska betyda med detta inlägg. Men som jag sa förut så knäppte ju Sandra bilder på mig till hennes projet och det här är en av dom. Nu ska jag krypa nej i min säng och sova. Sov så gott sötnosar.


Onsdag

Nu ska jag snart gå till skolan, senare idag ska jag övingsköra till örsa och spela innebandy, sen kolla innbandy.

Här är några få av fler bilder från när vi var på Kalas när jag fyllde;)



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Tisdag

I lördags spelade jag match och på kvällen var jag på "Kalas" med Elin:) vi hade jätte kul! (lite bilder kommer senare)
I söndags åkte laget till Västerås och kolla på dam VM i innebandy. haha dom vann med 28-1 vääldigt spännande.

I veckan har jag inte gjort så mycket.. orkar inte skriva. Men lägga upp lite bilder som jag inte har lagt upp kan jag göra:)

Här är bilder från När vi var ut på Joar:) ( jag har många fler bilder att ladda upp men orkar inte ikväll ) nu ska jag sova! nattnatti sötnosar.♥



Haha Jasmine skyll dig själv;)

<3

 

<3


Haha som sagt skyll er själva ;)<3



<3
haha;)

<3


helloo.

Kvällen igår blev väldigt lyckad tycker jag:D Linda kom ju inte till mig också:) fattar inte att jag sjöng karaoke själv. haha ja döör! meen aja "livet leker". ;)

Det roliga är att jag vaknade typ halv 9 idag och det känner jag av nu, är hur trött som helst. jag tänkte att jag kan ju gå och vila en stund för vi har ju samling halv 3 men precis när jag la mig ringde Elin och fråga om jag ska med ut ikväll, och så sa jag men jag har match halv treeee... ja altså har samling halv 2 så det var ju ingen idé att ligga kvar heller. aja måste fixa lite nu.


jag är väldigt dålig på att uppdatera bilder från kvällarna tyvär men dom kommer :)

mololo




Take it or leave it

Gog morgon♥

Idag börjar jag inte förens klockan 20 i 10, ganska skönt på en fredag. Igår var jag bara i skolan, gick och köpte ett par nya strumpbyxor( alla går ju sönder efter en gång:( ), gick till banken, hem och va fotomodell till Sandras projekt;) hehe visar bilen här senare. Idag ska jag gå i skolan, sola! Jämnt när jag bestämt mig att jag ska sola så blir det aldrig så :P antingen glömmer jagbort det eller så räcker inte tiden till, sen ska jag hem för att fixa mig och sedan gå till Liza för lite förfest och sen ska vi till Joar. Visst jag skulle nästan hellre åka till Uppsala men det är skönt att ha nära hem och slippa sitta på bussen en timme;) nu måste jag pudra näsan lite eftersom jag inte solat på ett tag ;) ha en bra dag. Jag hör av mig senare.. ha det bra så länge!



Här är då min nya mobil som jag fick när jag fyllde:D den är super bra! me like!:)♥


God natt♥

Man kan inte vara bra på att blogga varje dag;) Men idag har jag vart i skolan, vart på körlektion, kört med mamma till Örsundsbro och haft innebandy träning. Tur att det är så himla varmt ute och att jag och min syster först missade en buss och den gick inte förens 25 minuter senare och den tiden bussen skulle komma kom det en busschaufför och sa att bussen skulle bli 25 minuter sen :o fy var så himla kallt! sen att vi fick gå hem från bussen med min tunga väska.. aja kom hem nu och det är en aning senare än vad jag brukar komma hem på onsdagar.
Nu är jag så himla trött för jag somnade inte förens kvar i 2 inatt...

Fick veta att det ska vara lamafest nästa helg och det kommer bli så himla kul! Älskar lamafester:)

Men helt frysen kommer jag krypa ner i min säng nu, nattinatti.♥
 

En bild från kryssning sent förra året♥


Frostis

Nu är det 1a December, det börjar bli minusgrader och frosten sätter sig på bilar och gräs. I morse när jag vaknade regnade det men när jag satte mig på bussen kom det snöflingor som försvann i vattenpölarna.. Om det skulle snöa nu skulle ju snön stanna på marken. Jag känner att det är mysigt när det är minusgrader, man känner liksom av jul och -vinter känslan mera. Iof är det inge kul att halka omkring och gå hem frysandes från skolan.

Är det inte idag julkalendern börjar? Har ingen aning om vad det är heller:P  men men det visar sig.

Dags att börja tänka på julklappar då..

 

Idag har jag bara varit i skolan, vi hade religion och omvårdnad. Jag hade även bild dom 3 sista timmarna och nu sitter jag här… haha var så trött att jag var tvungen att lägga mig och sova i 2 timmar efter att jag skrev här. klara inte ens att skriva klart!. Men nu ska jag övningsköra lite och sen åka till Örsundsbro. Vi hörs nog mera i morgon. Ha en fortsatt bra kväll!



Älskar denna bild<3


RSS 2.0