God morgon!



En bild på mig och veronica från mammas 40 års fest:)

Nu sitter jag hemma och väntar på att jag ska gå till skolan, inte så sugen på det direkt. Idag slutar jag halv 3 men ska jag försöka sluta lite tidigare, för idag ska jag in till uppsala och köpa en ny mobil och en ny kamera:) får se om det blir något annat också;)
Efter det så ska jag åka direkt till Frida, får se vad vi hittar på ikväll då. ha det bra :)


Fest dags!



Nu är det bestämt! Bygdegården är bokad och klar, Partyt blir 11e september! väldigt daggad :D !
Så nu blir det andra gången jag och Frida har bygdegårds fest. Hoppas att den blir lika lyckad som förra gången! Men det blir ju inte samma ställe som sist iaf;). nu satsar vi lite större;) hade!

- bilder från Jimmys fest -



Här är lite bilder från i lördags när vi var på fest hos Jimmy. det var en trevlig kväll:)





Jag och Jossan





Jag, Sillo och evve:)





:)





Så söta!




:)





och jag igen!:)

27 Augusti

Idag har jag vart i skolan, slutade klockan 2, träffade Felicia ett tag, sen hemför att äta och senare åkte jag till Örsundsbro på innebandy träning. De var inte så många idag men det var ju för att vi egentligen har träning på onsdagar och många jobbar och spelar fotboll på tordagar, men det var kul endå. Men från och med nästa vecka blir det onsdagar iaf:)


/Jenny

TheVoice

Det var en jätte rolig kväll med mina tjejer! vi åkte in vid 4och förfestade lite. sen drog dom igång och det blev mycket dans och regn! men det spelade ingen roll att det regna, det var kul ändå:)



Kvällens outfit




Juditochjag:)



 
JasmineochJudit




Så här Fin var mani håret sen! haha




<3

10 Augusti


Hejsan!
Igår var jag ju på bio med elin, vi såg "Drag me to hell" det var en väldigt skum film. Det var tur att vi satt längstt bak för Elin var på väg att hoppa ur stolen så rädd som hon blev och så försökte hon peta ut mitt öga! haha nej men hon råkade stoppa fingret i ögat så min lins hoppa ur! haha sen fick vi sitta där och lysa med mobilen för att hitta den, sen när Elin hitta den så tog hon upp den med massa poppcornsalt på fingrarna, så när jag stoppa in den i ögat igen var det inte så skönt! hahaha nej men det var lite kul iaf :D sen åkte vi hem till Elin och sov där:)

Idag ska Frida och Elin komma till mig och vi ska åka och bada:D hade!


6 Augusti

hejsan!
I går var en sånn där kväll jag inte sova. klockan vart väl halv 3 innan jag somnade. vaknade av att min mobil började ringa när klockan var  kvart över 7. Det var från mitt jobb! de ville att jag skulle komma och jobba, så det vara bara att kasta sig upp och skynda sig till bussen. så du är jag jätte trött! blev bara hemma ikväll, får ladda inför morgondagen istället :) hade
 
Jagochfrida:)
 

planerat





Idag blir det jobb och träffa en viss person. sen har jag inte planer för den här dagen. I helgen blir det ju kanske tältning! hade:)

 

3e Augusti

      


Idag ska jag, min nya klocka och mina nymålade rosa naglar till uppsala igen;D vi ska hem till Mathias i hans nya lägenhet. ska bli skojj:) hör av mig i morgon igen. och då har jag nog med min några bilder att lägga upp igen. hade:)




v V v


Målat

Här är lite bilder på vad jag har ritat:)












RSS 2.0